Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

 

Kies voor persoonlijke groei om je fotografie authentiek en betekenisvol te maken. Onze coaches bieden inzicht door heel goed te luisteren naar wat je écht zegt en je beelden te analyseren op hun inhoud; wat laat je zien, wat zie je over het hoofd en vanuit welk standpunt bezie je de wereld? We stellen prikkelende vragen die je uitdagen om artistieke grenzen te verruimen en eventuele creatieve blokkades op te heffen. Dat doen we met empathie, humor en altijd met liefdevolle ogen. Wat in de sessies gezegd en getoond wordt, blijft strikt vertrouwelijk.

Dit kun je van een goede coach verwachten:

 • dat de deelnemer altijd het uitgangspunt vormt
 • dat de expertise van de coach ten dienste staat aan de deelnemer
 • dat er actief geluisterd wordt
 • dat de juiste vragen gesteld worden
 • dat helder en zonder oordeel jouw gedachtes en gedrag gespiegeld worden
 • dat een wirwar aan (conflicterende ) gedachtes ontrafeld worden en dat er lijn in aangebracht wordt
 • dat patronen die zó vanzelfsprekend zijn dat je ze over het hoofd ziet maar die van grote invloed kunnen zijn op je werk en leven, herkend worden
 • dat suggesties aangedragen worden die speciaal op jouw van toepassing zijn
 • dat de coach kennis heeft van het werkveld en actuele ontwikkelingen
 • dat persoonlijke benadering en oprechte interesse geboden wordt
 • dat de coach dichtbij komt en tegelijk de juiste afstand bewaart

Coaches

Iedere coach heeft zijn eigen invalshoek. Weet je nog niet welke coach jou het beste kan begeleiden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Roel Stevens

Roel is als een wandelende encyclopedie. Hij is een gedreven en inspirerende spreker die je nieuwe inzichten kan bieden. Hij heeft veel kennis over fotografie  en over creatieve denkprocessen. En hij kan bijzaken van hoofdzaken onderscheiden en je verhaal scherp krijgen.

Jeroen Toirkens

Zeer ervaren en ter zakenkundige coach die stevig geworteld staat in de beroepspraktijk. Kan helderheid en richting geven aan je werk door vakkundig te editen en focus aan te brengen in je thema’s. Ook voor hele praktische vragen over het opzetten van een projectplan, het begroten van een project en het aanbieden aan de de media, kun je bij Jeroen terecht.

Marjon Steenbergen

Nuchter en praktisch. Dat zijn twee kernwoorden die de aanpak van Marjon typeren. Zij kan heel goed vanaf een afstand naar je werk kijken met een prettig objectieve blik, en het ontdoen van onnodig sentiment. Ook op technisch gebied verstaat zij haar vak en het uitlichten van grote sets is haar expertise. Mocht je tegen klussen aanlopen die net te groot zijn voor je ervaring op dit moment, boek dan een sessie met Marjon.

Strippenkaart

Tien uur coaching. Bij aanmelding kun je aangeven door wie jij gecoacht wilt worden.

Prijs is €850,00 (incl. btw).

Locatie

Coaching vindt in principe online plaats.

Kosten

Strippenkaart
10 x 1 uur €  850,00 incl. btw

Suzanne Dubbeldam over persoonlijke coaching bij Roel Stevens

Tip! Financiële ondersteuning via werktuig PPO

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform Acct: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen zoals educatie voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Op dit moment kun je 1/3 van de kosten vergoed krijgen door PPO met een maximum van €2000 per jaar.