2-daagse Creativiteitstraining

Creatieve
Revolutie

In deze 2 daagse creativiteitstraining daagt Roel Stevens je uit om je overtuigingen in een nieuw licht te zetten. Hij zet bestaande ideeën in een ander perspectief zodat je je eigen verwachtingen, huidige functioneren en eventuele blokkades kunt (her)zien.

Je wordt creatiever en leert clichématig denken om te buigen naar originele ideeën.

Wat gaan we doen

In deze training rekken we je fantasie op, strekken je geheugen, geven je IQ een onderhoudsbeurt en verbreden je associatievermogen, versterken je ruimtelijke en visuele navigatie en verscherpen je geestesoog.

Je zult gegarandeerd tot nieuwe inzichten komen!

Werking van het brein

We onderzoeken de werking van het brein en welke gevolgen dat heeft voor patroondenken, clichématig handelen en uitstelgedrag. Je leert om dit te doorbreken.

Brainstorm technieken

Je krijgt leerstrategieën, geheugentechnieken, brainstorm-technieken aangereikt om je eigen creatieve brein te activeren.

Psychologie, biologie en filosofie

Je leert hoe psychologie, biologie en de filosofie van de waarneming onze kijk op de wereld beïnvloeden.

U

Eigen opvattingen

Je krijgt meer oog voor je eigen (gestolde) opvattingen en je leert je overtuigingen te zien en positief aan te wenden.

Creatieve experimenten

Je doet creatieve gedachte experimenten.

Praktijksituaties

Je krijgt veel praktijksituaties ter inspiratie en visie verruiming.

wat levert het mij op

Na deze training zijn heilige overtuigingen aan een kritische blik onderworpen en heb je nieuwe, intrigerende perspectieven op creativiteit en de invloed daarvan op je leven en je werk.

Omdenken, buiten de gebaande wegen gaan, dat waarvan je denkt dat het niet mogelijk is werkelijkheid laten worden. Het kan. Dit geldt niet alleen voor fotografen maar voor iedereen die nieuwe inzichten wil verwerven.

Cursusdagen

1 en 15 september 2022

}

Tijdstip

van 9.30 – 16.00 uur

Aantal deelnemers

minimaal 4 – maximaal 10

Locatie

Newtonstraat 3 IJsselstein

Coach

Roel Stevens

Kosten

€ 595,00 incl. BTW | € 491,74 excl. BTW
>>> Werktuig PPO subsidie: € 165,00 Meer weten? Klik hier

It’s not that we need new ideas…

“It’s not that we need new ideas, but we need to stop having old ideas” én “An essential aspect of creativity is not being afraid to fail”.
Deze quotes van Edwin Land, natuurkundige en ondernemer met maar liefst 535 patenten op zijn naam, slaan voor mij de spijker op zijn kop.

Als docent, studieloopbaanbegeleider, onderwijsontwikkelaar én ondernemer in de creatieve sector heb ik ruim 15 jaar ervaring op kunnen doen in het volwassenen en HBO-onderwijs. 

In teams werken om het best mogelijke onderwijs aan te kunnen bieden waarbij de student of cursist centraal staat en daarbij onderzoekend te werk gaan is mijn absolute “turn on”. 

 

Roel Stevens, docent en mede-eigenaar Beeldvoorziening

op de hoogte blijven?

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gemiddeld 1 keer per maand ontvang je de nieuwsbrief met daarin nieuwe masterclasses, talent in beeld, expositie aankondigingen, events etc.